10/29/13

October in the Backyard


Oktober. Steeds meer blad valt van de monumentale bomen in mijn tuin die langzaam kaal worden voor de komende wintermaanden. Spinnen laten zich vrijmoedig zien en bekleden de tuin met hun sierlijke webben. Mijn kippen zoeken naar wormpjes, torretjes en andere insekten in de vochtige grond. Een aantal bloemen bloeien nog steeds, alsof ze willen ontkennen dat de zomer voorbij is. Ook kippen zoeken de warmte bij elkaar op als de dagen kouder worden. Matthew vind het heerlijk om buiten in de modder te spelen zoals het hoort. Eenmaal binnen mag hij in een warm bad en drinken we samen met dikke sokken een kop thee op de bank.



Deze maand heb ik de tuin behoorlijk een make-over gegeven met flink wat hulp, want een grote tuin is enorm veel werk. Foto's van het resultaat laten nog even op zich wachten, maar deze foto's zijn tijdens het proces genomen en geeft nog voldoende schoonheid weer. De grote border van bijna 11 meter diep en 5 meter breed is vervangen voor gras. De kippenren is verplaatst en er is veel ruimte gecreƫerd voor Matthew om te spelen maar ook voor heel veel leuke voorjaarsideeƫn... Geniet van de foto's... Liefs, Claire











1 comment:

  1. Wat een mooie vintage fotos heb je gemaakt eg. Super mooi dat spinnenweb en die haantjes!?!? zijn zo mooi en de bloemen. En je lekkere mannetje zo mooi vintage. Hij had eigenlijk een barret op moeten hebben.

    ReplyDelete