12/21/13

Have yourself a Shabby Vintage Christmas...Kerst heb ik altijd een beetje een lastige tijd gevonden. De cliché beelden van 'one big happy family' kende ik niet en dat gaf altijd een groot gemis. Dit jaar kies ik ervoor om kerst te vieren met wat lieve vrienden, gewoon thuis. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ik er toch een feestje van te maken en dit gaf me de positieve vibes om er toch voor te gaan. Een kerstboom met oude lampjes, gevuld met vintage hertjes en wat dennenappels. Het staat gezellig in de woonkamer. Matthew vind de boom ook prachtig en is dol op lampjes.


Zo dankbaar om kerst te mogen vieren met liefdevolle vrienden om ons heen. Karin Joan kwam langs op pre-christmas-day en bracht een prachtig zelfgemaakt cadeautje mee: een doosje met daarin een hertje, kerstboompje, zo fijntjes gemaakt. Erik, Elja en Jorrit waren er op 1e kerstdag, zo ontzettend veel gelachen, gegeten en genoten! 


Op mijn kerst Pinterest bord haalde ik voor op deze blog nog meer heerlijke kerstinspiratie met vooral een vintage en shabby touch. Voor jou als je nog wat ideetjes nodig hebt voor de komende dagen... Dankjewel voor het bezoeken van mijn blog en een heerlijke kerst toegewenst! Have yourself a shabby vintage Christmas...
Liefs, Claire


1 comment:

  1. Leuke ideeen weer, niet zo standaard. Hope this will be your best christmas ever!

    ReplyDelete