1/29/14

Stem van Dordt January 2014

Leuk, onze eerste publicatie in De Stem van Dordt naar aanleiding van onze eerste Pop Up Your Shop in het centrum van Dordrecht!

Bluebirds in the Backyard stond 26 januari voor de eerste keer op de Pop Up Your Shop op de Statenplaats in Dordrecht van 12 tot 17 uur. Zie hier een artikel vanuit de Stem van Dordt (locale krant in Dordrecht).



De Stem van Dordt van 29 januari 2014

DORDRECHT - Ze viel meteen op tijdens de nieuwe editie van Pop Up Your Shop naast warenhuis V&D afgelopen zondag. De Dordtse Claire Schuyff met Bluebirds in the backyard.

Het is eigenlijk een uit de hand gegroeide hobby. Claire - genoemd naar de hitsingle van Gilbert O”Sullivan - vindt het heerlijk om spulletjes uit grootmoeders tijd te sparen. Vooral met zachte kleuren. “Ik vind pastel, baby blauw en zacht roze heerlijke kleuren en die kom je dan ook vaak tegen in mijn verzameling”, zegt zij. 

Achtertuin

Tijdens Pop Up Your Shop presenteerde zij voor de eerste keer de verkoop van deze handmade artikelen. Er was meteen veel belangstelling. Zij gaat in het voorjaar beginnen met de verkoop van deze bijzondere artikelen in de achtertuin van haar woning aan het Kromhout.
“Dat is een prachtig pand uit 1893. Ik wil in de achtertuin de spulletjes verkopen gecombineerd met lekkernijen als cupcakes, koffie en thee. En muziek van zangers of kleine groepen”, zegt zij. Claire is ook zangeres. 

Songwriter

Eerder heeft zij drie cd’s met gospelmuziek uitgebracht. Zij kiest nu voor een breder repertoire. Claire heeft zich ingeschreven voor de nieuwe serie Beste Singer Songwriter van Giel Beelen. “Ik zing vooral liefdesliedjes en over het leven.
Hoe mensen met elkaar omgaan. En over mijn zoontje Matthew”, aldus Claire. Binnenkort zijn haar vintage producten te zien op haar website. Daarop staat nu al een blog waarop zij onder meer vertelt over het leven in haar woning aan het Kromhout. Kijk op:www.bluebirdsinthebackyard.nl

No comments:

Post a Comment