2/27/14

Vintage Restyled Drumkit for Matthew



Matthew kreeg een supermooi drumstel cadeau van het zoontje van mijn beste vriendinnetje KJ; Jeremy. Met heel veel plezier speelt Matty van 2,5 jaar oud dagelijks op het drumstel. Het enige nadeel was dat het drumstel blauw gekleurd was en dus eigenlijk niet zo in de vintage feel van ons huisje paste. Een paar dagen geleden nam ik de tijd om het drumstel te restylen van nieuw naar een vintage, verweerde uitstraling.



Eerst schroefde ik alle delen uit elkaar en verfde de blauwe delen met krijtverf in de kleur Schittering (grijsgroen) van L'Authentique. De vellen beplakte ik met grijsbruin scrapbookpapier van Making Memories. Eenmaal de drumkit weer in elkaar gezet, gebruikte ik 'Distress Ink' van Tim Holtz om het geheel te bewerken met bruine/ grijze vegen en om het aluminium en de bekken te matteren en te distressen, dit om de vintage feel eraan te geven. Als finishing touch plakte ik wat genummerde stickers van East of India, een rond label van Bluebirds in the Backyard en paper birds van Ginger Ray op de base drum. Mama blij, Matty blij :)



Matty speelt bijna nonstop op zijn drumstel die nu gewoon in de woonkamer mag blijven staan. Leuk, want nu maken we nog makkelijker dagelijks samen muziek. Matty op zijn drumstel en mama op de piano of gitaar. Onze vrienden die langskomen krijgen als vaste prik een van de instrumenten in de handen :) Zo is er altijd muziek in ons huisje! Liefs, Claire






















3 comments:

  1. Oh! het is echt SUPERGAAF geworden!! En dat je het helemaal uit elkaar geschroefd hebt, hihi. Ik dacht al: hoe heb je dat gedaan! En kijk Matty rammen!! :-)) Jammer dat je geen before foto hebt, maar die heb ik misschien nog wel ergens! hihi.

    ReplyDelete
  2. That is so cooool! Phoe wat een werk zeg uit ekaar schroeven. Ik zou het niet eens durven... bang dat ik het niet meer in elkaar krijg. Leuke foto's liefssss sanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. het viel best mee!! :) vooral het resultaat na in elkaar schroeven maakte het extra leuk :) liefs!!

      Delete