4/29/14

Out of the Blue - 31 mei - Yard Sale - Live Music - Food & Drinks - Photobooth


Op zaterdag 31 mei aanstaande zal Bluebirds in the Backyard de eerste grote Yard Sale houden van 10.30 tot 20.00 uur met live muziek, heerlijk eten en drinken en een vintage photobooth!

In 10 punten leggen we de belangrijkste dingen uit voor de dag:

1. We hebben een leuke actie lopen voor 31 mei: Like onze Facebookpagina en deel het Event op Facebook en maak kans op een Bluebird-waardebon van maar liefst € 50,- om die dag te besteden :)2. De dag is letterlijk in the Backyard: de achtertuin op het Kromhout 24 in het centrum van Dordrecht.


3. De gehele dag zal er live muziek zijn van geweldige singer-songwriters. Houd onze facebookpagina goed in de gaten voor een overzicht van alle artiesten.4. De Yard Sale zal bestaan uit Bluebird's vintage woonaccessoires en kleinmeubels, tweedehands kleding, tweedehands kinderspulletjes, handmade items en heel veel tweedehands koopjes zoals magazines, boeken en huishoudelijke spullen. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig.5. Er worden heerlijke lekkernijen gemaakt en aangeboden als huisgemaakte taarten, cakes, hartige hapjes, lunch, zomerdrankjes en wijn. Nogmaals let op: er is geen pinautomaat aanwezig.6. Helaas hebben we niet voldoende ruimte voor kinderactiviteiten. Houd hier rekening mee. Wel is er een speeltuintje achter de locatie aanwezig.7. Er is een Photobooth aanwezig om in een vintage stijltje grappig op de foto te worden gezet!8. De toegang is gratis! We waarderen het als je in een boho/ hippie kledingstijl komt shoppen (dit voor onze fotoreportage die we die dag willen maken). Niets moet en alles mag! :)9. Zodra je aankomt, vragen we je schoenen uitdoen bij binnenkomst. We gaan voor barefeet (blote voeten), om lekker in een bohemian hippie sfeertje te komen. De tuin is hier ook voor ingericht die dag. Je schoenen mag je uiteraard bij vertrek weer aandoen! ;)10. Gratis parkeren kan bij het Energiehuis (paar minuten loopafstand naar Kromhout 24). Zorg wel dat je een kaartje uit de automaat haalt om ter controle in je auto te plaatsen.


We zien naar je uit op 31 mei aanstaande!
with love, ClaireNo comments:

Post a Comment