10/23/14

Fall season top 10


De herfst is nu echt aangebroken! De dagen worden korter, de nachten worden langer, alles wordt wat kouder en donker buiten. Om heel eerlijk te zijn houd ik het meeste van de lente en de zomer, maar ik kan ook genieten van de schoonheid van de herfst.

Mijn top 10 als ik aan de herfst denk (in onwillekeurige volgorde)...

1. Kou! Brrrrrr.... dus warme wollen sokken aan en genieten van een warme kop koffie of thee! 


2. Wandelingen door het bos en genieten van de geel tot rode verkleuringen in de bomen en de vallende blaadjes. Het geluid van de blaadjes als je erdoor heen loopt, heerlijk! Haast sprookjesachtig zo mooi. 


3. Tijdens een vrije dag de hele dag in bed blijven en elkaar verwennen met een ontbijtje op bed (ik houd niet zo van kruimels in bed, maar mango is ook erg lekker als ontbijt).4. Wandelen en genieten van het veranderend straatbeeld om daarna weer in een warm thuis te komen... 


5. Lekker op de bank kruipen met een goed boek of een heerlijke film. In warme dekens gewikkeld. 


6. Knuffelen met je liefste en bij elkaar warmte vinden :) 


7. Hertjes! Ik weet niet waarom, maar hertjes in een bos typeren echt voor mij het perfecte herfsttafereeltje ;)


8. Donkere dagen, dus kaartjes en sfeerlampjes aan in huis. Knus en gezellig! 9. Genieten van mijn zoontje die binnen speelt met kleurtjes of muziek. 


10. Weer warme kleding kunnen dragen zoals mijn vintage cowboy boots ;) 


Ik ben benieuwd wat jouw top 10 is als je aan de herfst denkt! :) 

De foto's die zijn getoond in deze blogpost zijn afkomstig van mijn Pinterest Autumn bord

1 comment:

  1. Leuke post is dit! Ik hou van de seizoenen... Heerlijk dat echte herfstweer met rukwinden, storm en regen... Of een prachtige zonnige herfstdag en al de o zo mooie herfstkleuren in de natuur, maar ook in de etalages zijn weer de leukste outfits te zien. Ik hou van vestjes sjaals laarzen en absoluut dikke sokken. Ik keek vandaag nog uit het raam en zag mensen door wind en regen fietsen terwijl ikzelf op de verwarmde vensterbank zat en dacht er nog aan hoe heerlijk het me leek daardoorheen te gaan... Ik kon me voorstellen hoe het rook buiten en dat het dan zo fijn is om thuis te komen!!! Thuis waar het knus en gezellig is en waar de mensen zijn waarvan je houd. Samen eten we stamppot en gevulde speculaas... Ik hou van de herfst

    Liefs sanne

    ReplyDelete