6/26/15

Bluebirdshop Online!


Yes, we hebben leuk nieuws!!!

De nieuwe webshop van Bluebirds in the Backyard is online!!! 

We hebben de webshop www.bluebirdshop.nl genoemd en de shop is gevuld met heel veel vintage schatten; voor jong en oud, van stoer naar lieflijk, in vrolijk pastel en alles in een summer bohemian zomersfeertje...

We hebben er heel hard aan gewerkt, zelf de vormgeving gedaan, de foto's gemaakt, alle artikelen klaargemaakt en geplaatst in de mooie webwinkel. En we zijn best wel trots daarop :)

Laat je weten wat je ervan vind?

Veel liefs en veel shopplezier,
Claire
Meteen een korte uitleg voor jou hoe de webshop werkt... 

Als je naar www.bluebirdshop.nl surft dan start je met de homepage waar je helemaal naar beneden kunt scrollen en heel veel afbeeldingen ziet. Elke afbeelding is gelinkt naar een pagina op de webshop. Zo kun je makkelijk en snel navigeren. 

Het menu bovenaan laat de categorieën zien in de webshop. Rechts in het menu vind je onder "More" meer informatie over de Bluebirdshop en andere interessante items.


Je kunt ook op kleurthema zoeken! :) Onder de home button vind je de button "shop by color" waar je verschillende kleurpaletten ziet en meteen op kleur je mooiste schatten kunt vinden. Ook hebben we veel vraag naar al het moois wat nu in de etalage staat in Dordrecht. Deze zijn grotendeels te koop via de webshop. In het menu bovenaan vind je "in de Etalage".

Natuurlijk hebben we de shop gevuld met heel veel moois! 

Zoals vintage camera's... 


Een speciale pagina: for the ladies! 


Een pagina met heel veen vintage speelgoed en babyspullen voor de kleintjes... 


Een pagina gevuld met vintage tupperware in heerlijke sorbetkleuren; mango, pistache, mint, vanilla, strawberry and more... 


 En uiteraard nog veel meer pagina's in de webshop zoals vintage china (servies en glaswerk), mooie spulletjes voor in de keuken, woonaccessoires, retro en vintage industriële schatten, bohemian en granny chic vondsten, prachtige lijstjes voor aan de muur, vintage lampjes, vloerkleedjes, kleinmeubels en ga zo maar door. Elke week vullen we de webshop aan en zullen er in de toekomst nog meer categorieën bijkomen zoals vintage lp's en vintage kleding.

Als je nog vragen hebt, laat het me weten :) Liefs!Een aantal foto's zijn genomen tijdens een speciale fotoshoot voor de Bluebirdshop in de Biesbosch een aantal weken geleden. Als ik alle foto's binnen heb gekregen van de fotografen dan ga ik een mooie post erover schrijven en laat ik je zien hoe alles achter de schermen ging.
Credits voor een aantal foto's in deze blogpost is voor Alvin Aarnoutse en Melody Drost!

No comments:

Post a Comment