12/9/15

Pop Up Store live: 9 januari 2016


Vintage webshop Bluebirds in the Backyard gaat live!

Vanaf 9 januari is Dordrecht een nieuwe creatieve broedplek rijker. Bluebirds in the Backyard opent de deuren van haar bijzondere Pop-up Concept aan de Voorstraat 306. Een feel good plek voor jong en oud, waarvandaan een nieuw geluid zal zoemen door de stad. Een basis voor nieuwe verbindingen tussen bezoekers en ondernemers en tussen oud en nieuw. Een plek waar je de schoonheid kunt ervaren van hergebruik en handmade. 

Vintage en Design shop
Kom shoppen voor je mooiste vintage en nieuw vintage (producten met een link naar vintage) items die speciaal voor jou zijn uitgezocht of gemaakt door voornamelijk lokale ondernemers. Daar ligt dan ook direct de kracht van dit nieuwe popup concept van Bluebirds in the Backyard. Diverse ondernemers verzamelen op de bijna 500m2, maar alles zal een mooie eenheid vormen in de bekende bohemien summervibes van Bluebirds. 


Laat je verrassen door de hoeveelheid extra's in het pand! Van een kopje koffie tot een live optreden. En het pand telt veel creatieve ondernemers die hun schatten laten zien. 


Ontmoeten en werken
Verder vind je in het ruime pand plekken om te werken, te creëren en te songwriten. Een ruimte voor workshops en flexwerken. Bluebirds zal ook het vaste atelier zijn van twee illustratoren, een leerbewerker en een houtbewerker. En het nieuwe kantoor van cityblogger Do in Dordt, die je op de hoogte houdt van alle activiteiten in Bluebirds. 

Bluebirds is dé plek voor vintage-lovers, creatieven, muziekmakers en -genieters om te shoppen, relaxen of te werken. Kom je het zelf ervaren? No comments:

Post a Comment