11/10/13

Matthew Jesse Lee


Matthew Jesse Lee. Mijn lieve schat. Elke dag is bijzonder omdat hij er is. Elke dag ben ik dankbaar om mama te mogen zijn van een heerlijk mannetje van 2 jaar oud. Elke dag genieten ondanks de fase dat hij nu mama test, zijn eigen willetje ontdekt en vaak niet wil luisteren. Als ik zijn ogen zie, wordt ik altijd weer opnieuw verliefd :) Matthew is dol op zijn gitaren, de piano, zijn fietsje en kleuren. Hij kan zich al aardig verstaanbaar maken. Zo hebben we gezellige gesprekjes met elkaar. Genieten!
Liefs, Claire
4 comments:

 1. Replies
  1. thank you, Sandra! And I enjoyed YOUR blog as well! Thanks for your beautiful photos and inspiration :)

   Delete
 2. Wat een heerlijk ventje heb je... Ik vond die foto's ook zo leuk van hem in die boerenslobber kleren met laarzen aan. Heerlijk! Dat is toch genieten he zo klein mensje. Mijn dochtertje is in mei 2 geworden... Soms noemt ze me mamiesje en zegt ze ik vind jou so liefie of vraagt ze aan me ben je moe... heb je hoofdpijn haha ze houd enorm van knuffelen maar kan ook heel boos zijn als het niet gaat zoals zij wilt... En ze is verslaafd aan het kleifilmpje van pingu. Ze zou al naar de peuterspeelzaal mogen maar omdat ik altijd thuis ben wacht ik nog tot ze 3 is.
  liefs Sanne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat bijzonder lief is jouw dochtertje lees ik, heerlijke leeftijd hoor! Matthew is niet zo knuffelig, maar de korte momentjes dat hij even bij me komt zitten is dan extra genieten ;) Ik zal het kleifilmpje eens opzoeken van Pingu, geen idee! Wat fijn dat je thuis mag zijn met je kleine meid! Geniet daar maar van. Liefs!

   Delete