2/24/15

Publicatie in Ariadne at Home


Vanaf vandaag in de winkel en via de website van Ariadne at Home verkrijgbaar! De Brocantespecial met daarin een zeer uitgebreid artikel over mijn huisje en mijn styling, muziek en meer. Mirjam Enzerink is verantwoordelijk voor het interview en Peggy Janssen voor de prachtige foto's. Ik ben ontzettend blij met deze publicatie. Zo kan ik laten zien wat voor mij eenvoudige schoonheid is in huis. Inmiddels is mijn huisje alweer hier en daar veranderd, maar dat hoort bij mij. Ik zit niet stil en ben altijd bezig met vernieuwing en styling. Mijn eigen wereldje creëren waar ik gelukkig van wordt in huis! :)
Liefs, ClaireOver Bluebirds...Over Clairemusic... 


Styling hoekjes... 


Matthew's kamertje... 


De keuken... 


Inspirerende adresjes... 


De 14 pagina's... 12 comments:

 1. Leuk zeg Claire. Echt een hele mooie reportage! Je begint zo beetje een BN'er te worden. En inderdaad wat een duizendpoot ben je toch. Ik vond the backjard sale het leukst met die bohemian sfeer

  ReplyDelete
  Replies
  1. Grappig he, Sanne, zoveel publiciteit! Ik ben zelf echt aangenaam verrast wat er op mijn pad allemaal komt hoor! Hopelijk komt er nog 's een yardsale, eerst maar echt voorjaar worden met warmere daagjes :) en dan ben je natuurlijk meer dan welkom! liefs!

   Delete
 2. Heel gaaf, Claire! Je foto met gitaar is precies wie je bent, leuk! Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  ReplyDelete
 3. Oh, wat vind ik je zelfgemaakte hanglamp toch mooi! Ik heb dit idee met doilies wel vaker voorbij zien komen maar meestal in een ronde of halfronde vorm. Die waren het allemaal net niet maar deze is werkelijk perfect, de juiste vorm én de juiste kleuren. Ik wil er ook graag zelf één maken maar ik kan werkelijk nergens mooie doilies vinden. ...eh, wil je hem toevallig niet verkopen???

  Yvonne (een lezeres van de Ariadne)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hallo Yvonne! Dankjewel voor je reactie :) Deze lamp gaat voorlopig nog niet weg, maar ik ben wel van plan om er binnenkort een paar te maken van doillies die ik nog heb liggen. Zodra dat gereed is bericht ik dit op mijn facebook pagina van Bluebirds in the Backyard. Zo kun je op de hoogte blijven van al het nieuws :) Hele mooie dag vandaag en lieve groetjes, Claire

   Delete
 4. Wat leuk, dan zal ik je facebook pagina zeer zeker in de gaten gaan houden :) Ik heb zelf (nog) geen account maar die moet ik dan toch maar eens aanmaken ;)

  ReplyDelete
 5. Heb net het prachtige artikel uit over je mooie huis en leuke spulletjes. Van genoten, wat een gezelligheid.
  Je kunt trots zijn dat je in dit mooie blad staat.
  Veel geluk samen met de kleine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. wat leuk Floor! dankjewel voor je lieve reactie :) Veel liefs en geluk voor jou!

   Delete
 6. Ik heb het inderdaad gelezen, super leuk artikel! Helemaal terecht dat je erin staat want je hebt echt een unieke stijl. Vooral je keuken vind ik er heel mooi uitzien. Je bent een inspiratie voor velen denk ik :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, dankjewel Nina! Wat een compliment!! Liefs, Claire

   Delete