3/3/14

DreamcatchersAfgelopen februari toen ik met Bluebirds in the Backyard stond op de Popupyourshop in het centrum van Dordrecht kwam ik een geweldig winkeltje tegen! Bohemian Boots in elke kleur en soort, en heerlijke Boho Hippie Summer kleding en accessoires. Sanne, de eigenaresse, is enorm enthousiast en creatief. Haar stijl past heel goed bij Bluebirds in the Backyard, dus stel ik Dreamcatchers Rotterdam graag aan je voor! :) 


Vorig jaar september startte Dreamcatchers in Rotterdam met het restylen van een kale laars naar een Bohemian Ibiza laars. Sanne is officieel fysiotherapeut, maar begin september 2012 werd ze zwanger van een prachtige zoon. Ze vertelt: "Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik enorm veel vrije tijd gehad en heb ik kunnen nadenken wat ik nu echt leuk vind om te doen. Ik kwam erachter dat ik werken als fysiotherapeut leuk vind, maar dat ik het nog veel leuker vind om mensen blij te maken met een paar unieke laarsjes gemaakt door mijzelf. Dit was het moment dat ik mezelf ontwikkelde op persoonlijk vlak en op creatief vlak.  Ik was altijd al opzoek naar laarsjes met kraaltjes en veertjes etc. Deze waren echter nooit te vinden in de winkel. Ik ben in die periode mijn eigen laarsjes gaan restylen zoals ik het zou willen. Toen ik naar buiten kwam met deze laarsjes kreeg ik gelijk al enorm veel reacties van mensen op straat, maar ook van eigenaren van winkels. Ik heb uiteindelijk een bedrijfje opgestart toen ik veel vraag kreeg naar het maken van deze laarsjes".
Elk paar laarsen is uniek, want Sanne restyled de laarsen naar wens. Sanne: "Mijn drijfveer is vooral mensen blij maken met een paar laarsjes waar ik mijn creativiteit in kan loslaten". 
De twee mogelijkheden bij Dreamcatchers Rotterdam:
  1. Je brengt zelf paar laarsen in en je laat deze restylen door Dreamcatchers Rotterdam (prijs ligt rond de € 50,-)
  2. Dreamcatchers zorgt voor het totaalpakket. Hierbij zal de laars inbegrepen zijn. Je kunt bij deze optie altijd je wens vermelden welke laars je wil hebben en welke kleur je wil hebben. Elke laars is mogelijk met hak of zonder hak (kleuren: coganc, beige, taupe, grijs, bruin, zwart, kleurrijke laarzen):
  • Imitatieleer (de prijs ligt rond de € 80,-, afhankelijk van alle materialen die gebruikt worden)
  • Glad leer (de prijs ligt rond de € 100,-, afhankelijk van alle materialen die gebruikt worden)
  • Suede leer (de prijs ligt rond de € 100,-, afhankelijk van alle materialen die gebruikt worden)
Op de foto Sanne helemaal in haar Dreamcatchers stijl

Sanne's motto: "Ik raad iedereen aan om eens stil te staan bij de dingen die je doet en of dit het gene is wat je daadwerkelijk wil en blij maakt. We kunnen veel meer dan we denken". 

Zie hieronder een aantal van haar geweldige creaties. Ik ben enthousiast en met een komend optreden of photoshoot zie je mij met laarsjes van Dreamcatchers :) 
Liefs, Claire


Credits Foto's: Fashion: Pinterest/ Laarsjes: Dreamcatchers1 comment:

  1. wat leuk! nooit eerder van gehoord. De laarsjes geven mij nieuwe ideeen!!!

    ReplyDelete