9/5/14

My Garden in SeptemberIk ben zo blij met mijn mooie tuin dat ik graag wat foto's deel met jullie. De tuin is enorm groot voor een stadsappartement in het centrum van Dordrecht. En naar mijn smaak met veel begroeide muren en schuttingen en het gras. Een heerlijke speelplek voor Matthew en ook een fijne ruime plek voor mijn kipjes. Het kippenhok is inmiddels helemaal begroeid met hedera, clematis en bruidssluier, zo mooi!


Vogelkooitjes hangen nog in een boom en lampenkappen hangen nog aan een touw na mijn laatste yardsale. En voor Matthew staat er een kleine picknicktafel om lekker te kunnen spelen tijdens de laatste warme dagen in Nederland. De rozen staan nog volop in bloei en zo ook de vlinderstruik. Kruiden staan in een paar vintage blikken op een tuintafel. Oja, heel veel snoeiwerk, dat wel! De hedera klimt nu overal overheen en doorheen, zelfs in mijn schuurtje. Ook het gras groeit nog steeds hard, eigenlijk moet ik het wekelijks maaien, maar lang gras vind ik een mooiere uitstraling hebben, dus ben ik daar iets nonchalanter in geworden. 

 1 comment:

  1. Inderdaad een heerlijke tuin. Je hebt er echt wat moois op z'n Claires van gemaakt. Dat is toch heerlijk voor je zoontje, wat geniet hij daar. Ik ben benieuwd hoe je tuin er in de herfst en winter uit zal zien in bohémien stijl?

    Liefs Sanne

    ReplyDelete