9/14/14

Restyled Kitchen


Mijn keuken heb ik ook gedeeltelijk gerestyled. De witte bovenkasten in de keuken zijn vervangen door een console en deze is gevuld met allerlei vintage blikken. Aan het vleesrek boven het vintage Agfa gasfornuis hangt een Frans eiermandje, een mintgroene schaal en wat oude vergieten. De witte Bruynzeel keukenkasten verving ik door nieuwe frontjes van steigerhout te plaatsen. De ladeknopjes zijn van Zara Home. Ik houd van de combinatie van het stoere steigerhout en de sierlijke knopjes. Onder de frontjes hing ik linnen gordijntjes op en dezelfde stof gebruikte ik als verlengstuk van de vouwgordijnen in de keuken.





Ik kocht 6 grote glazen voor in mijn vintage turkoois flessenrek en vulde deze met bestek. Het geeft een losse en nonchalante uitstraling in de keuken.


 

Mijn oude ladenkastje decoreerde ik met verschillende potten, glazen en ijzeren rekjes. Een plantje zorgt voor een extra landelijk effect. 




In de servieskast staat een mix en match van oud en nieuw servies in zachte pastelkleuren.



Op het aanrecht staat een nespressomachine (o zo handig!) en een mooi kookboek van Rens Kroes die ik recent kreeg als cadeautje voor mijn verjaardag. Aan de tegelwand hangt een houten rekje waar ik mijn handzeep en afwasmiddel in wordt bewaard.


 

5 comments:

  1. Wat een gezellige keuken zo
    Prachtig die gordijnen in plaats van onderkastjes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dankjewel, oma leentje :) wat lief die reactie!

      Delete
  2. Echt een heel leuk vintage schattig keukentje... Of keukentje het ziet er nog aardig ruim uit. Wij gaan verhuizen en ik wilde in ons nieuwe huis ook gordijntjes inplaats van kastdeurtjes, maar daar ben ik toch maar van afgestapt... Ik knoei nog al eens met het een en ander of ik werk met bleekmiddel... De houten laatjes zijn echt heel leuk gedaan van je... Past helemaal bij jou... Ik vind het zo grappig dat je gewoon een pot knopen in je keuken hebt staan... Je weet echt overal wat van te maken liefs Sanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dankjewel lieve Sanne! Hopelijk gaat alles voorspoedig met jullie verhuizing, spannende tijden en o zo leuk! Fijne week en liefs, Claire

      Delete
  3. Hier moet je meer mee, sweets! Zit zoveel potentie in, wat ben je toch heerlijk getalenteerd. Ik mail je.

    ReplyDelete