9/3/13

A lampshade made of doilies


Typisch Claire... De eerste week dat ik in mijn nieuwe huisje woonde, kwamen Erik en Elja - twee ontzettend lieve vrienden - helpen met klussen. Zij hebben laminaat gelegd, traphekjes gemonteerd en opgehangen, kasten rechtgezet, lampen opgehangen, de basisdingen - je weet wel. En ik? Ik spendeerde mijn kostbare tijd aan het maken van een lampenkapje van doilies - gehaakte kleedjes :)


Als je mij een beetje kent, dan snap je het volkomen. Ik heb liever mooi dan praktisch. Ik ben van de details, daarna pas van het grotere plaatje. Sterker nog, ik ben vaak euforisch over de kleinste details of styling. Ik kan soms maar moeilijk te volgen zijn voor mijn omgeving omdat ik zoveel schoonheid kan zien in eenvoudige dingen en daar helemaal in op kan gaan. Maar ik ben nog steeds erg blij met het resultaat van het doilies lampenkapje! En ik ben nog blijer met lieve vrienden die voor me klaarstaan en van me houden zoals ik ben. Zij maken mijn leven tot een nog mooier leven in de kleinste details. To love and to be loved in return is one of the greatest things in life.
With love, Claire
6 comments:

 1. Owwwwwww, wat een onwijs gave lamp!! Echt helemaal geweldig!

  Groetjes Ellen

  ReplyDelete
 2. Waauw, wat een mooie lamp! Hoe heb je het precies gemaakt? (Heel herkenbaar verhaal overigens, haha!)

  Je hebt een prachtig huisje en blog! :)

  liefs, Emme.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Emme, de lamp is vastgezet over een vintage lampenframe met veiligheidsspelden, the easy way dus! ;) Dankjewel voor je lieve complimenten. Mocht je ooit zelf een dergelijke lamp creƫren, stuur dan foto's, zou ik erg leuk vinden.
   Liefs, Claire

   Delete
 3. Hahaha lieve schat!
  Ik vond het zo heerlijk om je er lekker mee bezig te zien. Groot gelijk na al dat harde werken. En zo vreselijk herkenbaar!
  Hier was het schopje voor aan de buitenmuur al klaar voordat de eerste doos verhuisd was, en het buitenlampje hing ook al op. "Oh, als jullie aan zulke dingen toe zijn, zijn jullie al bijna klaar met verhuizen zeker?" "Nee, we beginnen net.."
  Geen RUST tot het leuke dat bruist in je hart gedaan is! En daarna komt de rest wel ;-)
  Vind het altijd inspirerend om jou bezig te zien met creativiteit. Mooi, bijzonder mens.
  LOVE YOU!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi, lief van jou!! heerlijk dat wij veel in elkaar herkennen ook!!!!! love you back! <3

   Delete